Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB1 030 Barnet inom honom









Han längtar nu
på intet sätt
efter att få dö

istället för att som vanligt
morgonen hälsar honom
med kval
vilar hans huvud
lätt mot kudden
och barnet inom honom
har funnit självt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-01 18:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En text som ger eftertanke-just vad en dikt ska göra
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP