Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sipprar försiktigt in

När livet
tar en vändning
från det svarta mot det
ljusa

Då aktar
man sig för
cirklar

En cirkel
är oändlig
om man inte bär
verktyg
med sig

Yxan
högg hål

Ljuset bländade
ovana ögon




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan