Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag att kämpa för?

När du inte har någon att kämpa för

kan du bänkpressa hur mycket du vill

utan någon egentlig framgång.

 

 

Ensam är stark heter det.

Det är lögn. 




Övriga genrer av Patrick K
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-03 01:53



Bookmark and Share


  joss
När man är ensam och inte har något att kämpa för, borde man alltid kunna kämpa för att få något värt att kämpa för! Nu blev det många \"kämpa\", men det var bara en tanke. Ännu en tanke är att denna text är mycket bra, och sista meningen gör den fullkomlig. Att den är kursiv gör det hela mycket bättre!
2007-11-03

  Jack_iX
Man har alltid något att kämpa för ... gäller bara se det !
Tänkvärda ord som får en att stanna upp !

Snyggt !
2007-11-03

    Imagine
Motivationen ger styrkan... Bra skrivet och jag håller med föregående talare om att ensam är stark är ett uttryck som stämmer in på en del människor som gått igenom tuffa saker..

Kom ihåg.. Du har alltid dig själv att kämpa för...
2007-11-03

  albertina
En funderartext, hm det tycker jag om att läsa. Ensam är stark passar väl in på de människor som gått igenom mycket i sina liv. Och som fått lära sig att vara stark i de svåraste stunderna. Men det är klart att ibland är man starkare när man är flera. Det där blev rörigt, så här på morgonkvisten. En bra text i alla fall =)
2007-11-03

  nettizen
mm.... man är aldrig starkare än den svagaste länken... Man behöver ett mål, först då kommer styrkan.
Bra skrivet!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K