Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda tankar inuti

Evigheter av utplånade drömmar
lämnar spår av tyngd

inga andetag för djupa




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-11-05 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always