Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luna

Jag hoppas
på månsken.
Kyligt ljus
i mitt ickemörker.


Kanske finns det stjärnor bakom molnen





Fri vers av Sometimes_Always
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 19:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en förhoppans poesi som söker efter \"kansken\" som finner stjärnors ljusnader...
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always