Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla återfunna ord...


Tillbakablick

Under året som gått
förlorade jag en livskamrat
och mötte en annan.




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-11-05 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always