Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutstvätt

Min sorg och synd kan aldrig blekna
den tillåts inte byta färg
Smutsen sitter kvar
efter tusen tvättar

Dina ord var gjorda
för att förgöra
slita stycken
ur min redan sargade själ
absolut förnedring
gnider in grovsalt
i de öppna såren

Att skrubba blod
gör ingen nytta
mina ben det enda vita
under lager av ruttnande kött




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 19:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så grovordat och berörande förmedlar den texten sina vålnader...
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always