Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärna, stämband, tunga, mun...

Kunskap väcker lust
intelligens är erotiskt

Fortsätt smeka mig verbalt

Är din
insnärjd av djupa diskussioner
och passionerade ord.




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always