Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetade gamla ord...


Mörka tankar, svarta hål

Vass tunga dold i honung
skär henne långsamt
i bittra bitar,
medan hon sväljer tunga tankar
och trampar ner uppror.

Smutsiga falska ord,
det är vita lögner som missfärgats.
Se en lydig flicka utan lycka,
hon odlar misstankar
som slår rot.

Nattens ensamhet är mer än mörker.




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 19:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
just så ... \"nattens ensamhet är mer än mörker..\" väl formulerat
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always