Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på alla dessa viktigpettrar som tar sig själv på större allvar än vad de borde och dokumenterar sina liv och tror att alla är lika intresserade. Dikten är en ironisk och kritisk generalisering av romaner och självbiografier.


Nyskapande Roman

JAG gjorde si
JAG gjorde så

JAG var så rädd för hur det skulle bli
JAG tycker det är viktigt att världen får veta hur jag kände då

JAG tror att alla är intresserade av vad just jag gjort
JAG är en människa som har en massa att ge

JAG är något väldigt stort
JAG gör allt för att ni ska se

JAG
JAG




Fri vers av zapatista
Läst 584 gånger
Publicerad 2005-05-03 20:38



Bookmark and Share


  johii
oftast brukar de ha någonting att berätta om, eftersom att de blir utgivna
men du har en poäng :)
2005-05-03

    Beng-tze
Jag gillade den, fortsätt så, så, när du blir lika
gammal som jag, kommer du att vara helt fantastisk!
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

zapatista