Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB1 032 Heta läppars kyssar












Jag kysste hennes heta läppar
som inte var hetare
än att jag kunde kyssa dem

ändå brände jag mig
på dem
på henne




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-03 18:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser jag en rädsla som omtumlar med den brännande längtan... eller...svårtydbar poesi som förundrar...
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP