Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om steve lando som bytt kön, kanske helt och hållet, kanske bara till namnet, och vem bryr sig egentligen om ett sådant frankt feltryck?


Han som går inkognito under manteln kvinna










en metamorfos han genomgick
den gossen är som i nyskick
tänka sig vilken om vandling här
med en poet så absolut o egenkär

nu sällar han sig till skocken
av fruntimmer här på poeter
och se det blir rena chocken
att han sig så hutlöst beter

kanske kan han som skäggig dam
passera och göra sitt för saken
envar och alla vill han ge en kram
akta bara så folk int känner av staken

kunde kännas som om ulven då
skulle få så svårt att gå
om den mellan benen sina gömmer
vad han vill att folk nu glömmer




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 11:52



Bookmark and Share


  Antropofagen
Jaa, dessa kvinnokarlar. Underfundigt rimmar du så mitt sidfläsk hoppar.
2007-11-04

  Ronny Berk
kan någon rekommendera en kvalitetssäkrad könsoperatör... jag kan ju alltid göra ännu ett ett försök få lite flera läsare på poeter...
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP