Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

112 eller är det lugnt ?

Om man verkligen brinner
för någonting

Är man en eldsjäl
då ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 14:58



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja det är man nog, men om man brinner för någon..är man bara galen då ???
2007-11-04

    Tania Bengtsson
Du är förbannat rolig du!
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan