Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fredag i mitt liv

Ett hot
om dikshinksattack

6 berusade engelsmän
på gränsen
till
mordsammanbrott

Intryckt
på balkong
blod på
virveltrumman

Omsvärmade män
på toalett
och dansgolv

Born to be
wild
dunkade
från balkongen
där coverbandet
gjorde sitt bästa för
att tämja
och
hetsa

Rök
i luften
på rökfri
krog




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 17:08



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Oj det verkar ha gått vildare till än jag tänkte mig..!
Synd att en del inte bara kan roa sig utan måste oreda till det runt sig också..
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan