Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppskänslan




Handen letar sig sakta uppåt
och jag känner en rysning komma.
Helt plötsligt försvinner handen,
kylan som infinner sig gör mig ensam.
Jag vänder mig om bara för att
upptäcka att jag verkligen är ensam.
Ingen hand, ingen människa,
ingen alls, men känslan finns kvar.
Jag kan fortfarande känna hettan efter
fingertoppar i spåren på min rygg.
Minnen som finns kvar och
gråten som kommer krypande.




Fri vers av Mari N VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 19:50



Bookmark and Share


  Isaac Bobjörk
Sorglig känsla som jag så väl känner igen. Jag tar därför tillvara på varenda ögonblick med min kära och tar inget för givet. Det är det största som finns i mina ögon, närheten, ömheten, tvåsamheten. Kärleken. Tomheten som kommer efter är bland det tyngsta som finns. Hur kan något så tomt vara så betungande?
2007-11-05

  Ronny Berk
en välformulerad text om saknad ; berörande om minnen som lämnar spår...
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N VIP