Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ufot inspirerade mig till att omarbeta en av mina gamla texter och få den att dofta såsom av nybakade kanelbullar


Sug på den du, ordspråk är till för att jävlas med folk helt enkelt










Om jag inte älskade mig själv
så skulle jag kanske älska dig dess mindre...
vem vet, livet är en outgrundlig smet...

\'älska dig själv,
först då kan du älska andra\'

säger ordspråket och människorna

när jag säger till människor
att jag älskar mig själv
så säger de att jag nog är oförmögen
att älska andra
om jag bara går omkring och tänker på mig själv...

tänk så tokigt folk resonerar,
alltid har en då ändan bak
hur en än vänder sig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-05 21:57



Bookmark and Share


    *Zenobia*
sniff...sniff...är det bullbak på gång...?

finns det några med kardemumma...vill bara ha kanel på gröten...inte i bullar...

du är min ända...den enda jag känner... :)
2007-11-05

    ej medlem längre
*fniss*
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP