Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktbok 1, Dikter sprungna ur sorg och glädje, text nr 35 av 128


DB1 035 Kärleksfullt










Du är en dröm
i min verklighet
i din dröm
är jag verklighet

jag älskar dina händer
du älskar mig
med dina händer

I mina armar vilar du
en villa av vila
när jag vilar mina armar

min önskan om dig
när du inte är här
är en önskan jag när




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-06 11:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välordat och välvuret om välnaden som väntas...ja...
2007-11-06

  Lena Renman
Fint och drömst.
Applåd
lena
2007-11-06

  Effell
Ibland hittar man riktigt fina saker i de egna bortglömda poesiblocken. :-)
2007-11-06

  Sikska
Så vacker äkta kärlek kan vara när den vill. Den var så verkligt vacker... vacker... jag kan skriva det många gånger eftersom den beskriver texten så väl
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP