Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in effigie inspirerade till denna lilla text


Jag kan inte höra ditt hjärta slå








Jag kan inte höra ditt hjärta slå
men jag kan förnimma pulsen
vilken vibrerar under ditt vänstra bröst

jag kan inte höra dina tankar vandra
men jag kan ana dina tankars gång
märka av om du är glad eller ledsen

jag kan inte se med dina ögon
men tycka mig se något i dem
en glimt av något och så är det förbi




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-06 11:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
känner en längtan efter närhets pulser och ögonser; tycker om den texten...
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP