Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
m.v.h. till f_N


Vreden- gudinna- besjung!

Ett vredgat hav-
hur många skepp skall gå i kvav

innan

horisonten

försmädligt blir
kav

lugn




Fri vers av vera gade VIP
Läst 704 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-06 13:43

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Frank Flyktig
Trots vreden får du mig att längta efter havet.

Och den lille peliden sjönk med ett plums.
2007-11-13

  Just Emotions
helt underbar text..
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP