Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kråka kråka


jag vill vara en kråka

jag hör hur ni viskar ute i köket
jag fantaserar om svarta fjädrar som tränger sig ut ur huden
och ger mig vingar
bli mej en kråka




Övriga genrer av inwonderland
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 15:06



Bookmark and Share


    Allan_i_Dalen
kråka kråka
det är en skön bild ja

skall det vara
\"om hur svarta fjädrar som tränger sig ut\"
öch \"bli mej en kråka\"
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

inwonderland
inwonderland