Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev för länge sen


pusselbitar

för världen är ett pussel
du sa att vi var likadana
du sa att vi inte passade ihop

...




Fri vers av inwonderland
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-09-22 17:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
världens pussel krakelerar men tvåsamhetens sidor kan slipas av...ja...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

inwonderland
inwonderland