Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men jag mår bra ändå, trots allt.


en trasig höst

jag byggde en vinge av trasiga septemberlöv
jag klippte ut månen från midnattsvalvet
jag gömde mig under alla täcken som finns
jag bröt alla ben som gick att bryta, och
torkade upp efter spillda tårar
kände på molnen som höll på att läka
följde stigen som du sa


nu faller alla löven
nu är träden nakna
nu när månen är borta
nu när det fattas en septembervinge


nu byter jag rad
nu byter jag språk
nu byter jag skinn och ögonfärg
nu gräver jag ner min kropp
och letar efter en ny




Fri vers av inwonderland
Läst 569 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-19 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inwonderland
inwonderland