Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag orkar inte mer!, jag vill inte må som jag gör =(


En kniv

Jag suckar tittar ner på min arm , blodet rinner
jag känner att kniven skär,
Jag vill vill inte leva utan dig , tänker jag..
Med ett skrik som ingen hör snart är jag bara död..
Du springer inn i mitt rum tar tag i min kalla hand
Du säger dom tre orden som
satte mitt hjärta i brand men nu kan jag inte höra dig mer,
jag vill inte höra dig...
Det ända jag vet att jag älskade dig men du bara sket i mina känslor , så det är därför jag ligger här med en kniv som skär, och blodet som rinner ner , du lämnar min kropp i ett kallt rum, snart är jag änsam i en lång stund..






Fri vers av TeenAgeHeartBreak
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TeenAgeHeartBreak