Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siffror är stort, oberäkneligt

Siffror spelar
stor roll

För mig
var det

6 som allt började
med

2 stycken
människor
klättrade upp på
ett loft

och gjorde
1
ny

Jag vill tacka
1000 gånger om

Det händer
att jag bjuder
en 2 till 3 öl
på farsan
och

ber
1 bön
vid minneslunden

För Mamma




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-11-06 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan