Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att uppskatta

Rullar runt i skiten
upskattar sedan
att bli ren

Är full
uppskattar
sedan att bli
nykter

Flippar ut
upskattar sedan
att vakna
normal

Hatar
uppskattar
sedan att älska




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-05-04 20:58



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
konstigt slut. hur tänkte du?
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan