Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelen

Jag vill ge mig ut
som en fågel ur sitt bo
lämna tryggheten




Bunden vers (Haiku) av Ermelinde
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-11-07 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ermelinde

Mina favoriter
Två äpplen