Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögat

Ett fönster ut mot världen
en liten glugg för att se våra liv
ett mångfärgat klot som vakar
ett öppet öga




Fri vers av Ermelinde
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-11-14 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ermelinde

Mina favoriter
Två äpplen