Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal

Jag lyssnar på dig
vi säger nå\'t till varann
Du lyssnar på mig.




Bunden vers (Haiku) av Ermelinde
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-11-13 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ermelinde

Mina favoriter
Två äpplen