Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tangerat påflugen

Han har ett leende till öronen,
klister eller gummisnoddar
och han låter vokalerna rulla långa i gommen
innan han släpper ut dem för vädring
till förbipasserande vardagsstressare
De försöker komma förbi stomatol
men han vandrar baklänges med dem
i deras färdriktning
och det låter som han sjunger ett mantra
\" Ringer damen med teeeeeeeleeee 2\"
Han håller modet uppe och låter varje avvisande sluta med
\" Ha en treeeevlig lunch\"
Han är ihärdigt envis och gränsen till påflugenhet tangeras
gång efter annan
\" Hör du inte vad jag säger. Jag är inte intresserad\" säger någon
och han svarar \"Jag hör vad du säger. ha en treeeevlig lunch\"
Leende till öronen,
klister eller gummisnoddar
och han låter vokalerna rulla

Jag undrar hur han mår
Jag undrar om han trivs på sitt jobb
Tänker på respekt.
vad han visar vardagsstressarna
och vad de visar honom




Fri vers av Tina-sol
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol