Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
natt skildring på ett stycke papper från mig till er.


din sömn i natt

jag låter dig sova i natt
som vore det din sista
under skinnet går orden
dom lätttar ur en lista

jag slänger blicken över rummet
ser detaljer jag inte vill mista
du andas utan att känna nått av
sätter fjutt på min kärleks gnista

jag ser min båt vagga vid bryggan
jag har försökt fånga vissa dar
den kallnar inför isande stötar
dom fastnar och orden blir kvar

du drömde om helhet i rummet
du fann splittrade små fragment
jag låter dig sova i ticket
av klockor som får gå jämt

dina händer gapar tomma
jag har inget greppbart att ge
du har min kärlek inatt
jag vill inte skänka en lögn

när den första strimman värme
når din erotiska ögonfrans
ögonen slår självklart upp
jag drömmer nog aldrig igen

strängarna darrar i huvudet
efter spelningen där igår
vi är så underbart levande
vi vet vart våra fötter ska stå

nu kommer jag att krypa intill
ska vissa hela min kropp
du är den ända idag som har
nycklar i handen som blänker




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson