Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklam

Nu är det reklam
och jag sitter här
med fingrar
som trycker på tangenterna

Ljud
passerar medans
skärmens
ord fascinerar mig
vem skrev dom ?

Ibland i ett land som jag bor
i
känner jag mig främmande
osocial
miniverbal
och med en önskan
om att komma
till min
trygga ö
vår lägenhet

Soffan till höger
matrumsbord
till vänster
jag i mitten
frugan till höger
barnen
i sina sängar

Morgondagen väntar
för dom
som har fått en chans till




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-05-05 19:21



Bookmark and Share


  Dagg
miniverbal... Vilket ord!
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan