Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insats ett livspalats

Rätt som det är
så blir det

fel

Vi inser
för eller senare
att livet är ett
spel

Med dig
som
insats




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-11-10 19:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Låter otäckt- men är rädd för att du har rätt.
2007-11-10

  Björn Nilsson VIP
Det låter läskigt. Vi ( =ni) inser att livet är ett spel med dig (= mig, antar jag) som insats. Undrar om jag verkligen vill vara med på det. Det låter ungefär som \"skriv ditt testamente, lille man\".
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan