Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man borde tänka mer på miljön

Japp nu är jag
berusad
igen och skriver dikter
efter mitt
tillstånd !

Kan du se ståndet
älskling ?

eller
borde jag
närma mig
dig

med
respekt
eller hur vill du ha det
på lördagskvällen
med kulet
utanför fönstret

Värme har jag gott
om

kyla har jag sett nog av

ska vi
tända en brasa ?

( miljövänlig)




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 19:49



Bookmark and Share


  Connie
En \"stånd\"aktig text!
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan