Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval...

 

var är du

dunklet
vuxet ur dagar
av förundran
som ur ett inre
befruktat
rullat som dimman
över mossen
där tankar bygger
skepnader

där du
varsamt
i din skönhet
söker plats
för vart steg

barfota
känner dig fram

mossen är kall
där dina ögon brinner
starkare än frågan

 

se mig välja
över hinder
stigen som leder
den som inte finns

 

men varje mur har en svaghet

nästa port

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-10 20:00



Bookmark and Share


    sunnanvind
Åh...känner den mjuka mossan under fötterna...väldigt vackra rader!
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt