Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudar

Det finns ett folk som bor med gudar
i ensamhetens slott

Det finns en tro på det som skadar
människor i drift




Fri vers av Johan Hargne
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-11-10 21:13



Bookmark and Share


  Liisa
grym i sitt insiktsfulla djup....
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne