Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej

Fan vad jag gråter, sa jag

Du gråter inte, sa hon, du vattnar blommorna




Övriga genrer av DoktorKnark
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DoktorKnark