Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankoli utan melodi

Grå dag passerar
Tysta tankar stoltserar
Hjärtat mitt kreverar
Av orden du inte sa
Visst, Visst jag mår bra
Kanske dör jag idag




Fri vers av DoktorKnark
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-12 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DoktorKnark