Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märken i min hud

Nagelmärken på min handrygg.
Fem stycken röda märken
Fem stycken hål i min hud
Efter dig
Efter din hand
Dina naglar
Mot min hud




Fri vers av DoktorKnark
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DoktorKnark