Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt bli inte som man tänkt sig......


Min far, \"Dr jekyl and Mister Hyde\"

Du skulle var

den trygga

starka

varma

omvårdande


Du blev

den den hotfulla

otrygga

farliga

mannen i mitt liv.


Jag präglades

och fann

den samme som du,


blodet sprutade

tårarna rann som floder

envisheten skjöt som en tornado upp i mig

ingen sprit

inga tabletter

men jag ska visa dig.


Jag är en vacker och stark kvinna idag,

känsla

sympati

ideerikedom

är mitt kännetecken


Alla fick det inte bra,

men man kämpar och resultatet blir till.




Fri vers av lilja43
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilja43