Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, den grå massan

jag har känt dig länge

den grå massa

ibland ser jag dig

ibland inte

en grå massa framträder snabbt





Fri vers av lilja43
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-11-16 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilja43