Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen har ställt om tiden sedan den stannade

Din klocka och dina ringar,
fortfarande i påsen från sjukhusapoteket
Klockan och ringarna som du bar i livet
som de avlägsnade från din döda kropp
för att ge till mig
Jag tänker att döda hudceller borde finnas kvar
från dig
på klockan och ringarna
jag noterar att det är snö utanför fönstret
och att ingen ställt om klockan från sommartid till vintertid




Fri vers av Tina-sol
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-11-11 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol