Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter här

Min lufttorkade skinka
mår bra
av
värmepumpen

Katterna
springer runt
som
yra i yrväder

Frun har just
lämnat
facebook

Så jag sitter här
och skriver

igen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-11-11 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan