Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finner man där ?

Jag spiller
över ibland
och
det kan vara både
blod och mod

Det händer
att jag spiller
öl

Fötterna
på jorden
musiken i blodet
och äktenskapet
i tarmen

Ja det
är mest skit

som jag skriver

Men det händer
att en pärla
dyker upp

från havets botten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-11-11 19:11



Bookmark and Share


    Nattviol
klart det dyker upp pärlor!
(och vem brukar inte slabba
själv alldeles förbannat då...)
hakklappar räcker inte
för mig - jag måste
plasta in allt!!!

så mannen - spill på!
; )))
2007-11-11

  stella
Även skit flyter i(b)land! :)
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan