Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trotsig 40åring?



När jag vill
Får och kan jag inte

När jag får och kan
Då vill jag inte

men ibland kan jag inte
fast jag både vill och får




Fri vers av Therés
Läst 1604 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-11 21:00



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Bra knorrar
2011-08-05

  Mejj
haha Sant.. =) Man är inte bara trotsig, man är envis också!
2010-08-25

    Maria Malm
Sånt är livet!
2008-05-26

    Miraa
Ja...det är inte så enkelt att bli en förståndig 40 åring ;) hehehe
2007-11-11

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Ja det där låter lite frustrerande =)
Snyggt skapat!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!