Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten skit med stora ögon

Är jag liten?

Hon tittade på mig och skrattade.
-Nej du är inte liten. Du är minimal.




Övriga genrer av DoktorKnark
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-11-11 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DoktorKnark