Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsymfoni


Sprudlande
skogsmorgon

fåglarnas orkester
spelar upp vårens symfoni

på marken dansar vitsipporna
med en yrvaken humla




Fri vers av Masse
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-05-06 10:34



Bookmark and Share


  johii
mycket vacker!
imponerande!
2005-05-13

  Daniel_78 VIP
mm längtar ut..
2005-05-06

  Markattan
"Medan vitsipporna dansar med en yrvaken humla", vilken fin bild du målar upp med dina ord. Vackert beskriven morgon.
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse