Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollade

Piska in rytmen
under mina
sömninga
ögonlock

Dra i mina trådar
få din egen
spratteldocka

Trösta dig
själv
med min
chili längtan

Vänd oss
båda
mot solnedgången
och låt
färgerna
förtrolla
vårt inre







Fri vers av Ola Rydberg
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 18:39



Bookmark and Share


  VITRIOL
Underbar poesi med så många fina ordsymboler.
2007-11-15

  Annmargreta
Mycket fint!
2007-11-13

  isabel louise
förtrollande fint poetat
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan