Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormängel



I detta underliga tillstånd
av gudomligt slag
blir min sång
av kärlek och kunskap
en länk
till dig genom mörkret
I natten min vän




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP