Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkläde



Dina ögons speglar
reflekterar
mina tankar

Lyfter oss till höjder
av lycka

Ger oss stunder
av tillfredställelse

Skänker oss
evig glädje




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-11-13 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP