Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag eller mamma?

Ett skärsår här, ett skärsår där.
Varför, får jag fråga varför?
Men gud! Varför måste alla ha svar på allt som de inte vet frågan till?
Om de bara visste varför så skulle de inte se så jävla överlägsna ut.
Tror de att jag gör det för att de ska se mig?
Knappast, jag vill inte att de ska se mig.
Det enda jag vill är att dö, tack vare folk som dem, tack vare mamma.
Det finns bara två vägar ut, antingen dör jag eller mamma.
Väljer jag att själv dö kommer alla säga VARFÖR? Hon som var så lycklig.
Väljer jag att döda mamma kommer alla säga Jag har alltid tyckt att hon var galen, men inte så galen.

Så, vad tycker ni? Jag eller mamma?




Fri vers av Maria Saga
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-05-06 19:37



Bookmark and Share


  Lindah
Det är inte lätt att förstå när man inte har varit där själv, när man vet att någon man älskar lider utan att något man säger eller gör riktigt når fram... jag vet hur det är att vara där din text beskriver, men jag vet också att alla runt omkring förtjänar en chans att få nå fram, att få försöka förstå - även om de aldrig kan förstå smärtan inombords helt, så måste vi i alla fall ha överseende med deras frågor för de försöker finnas där och stötta så gott det går.
Ta hand om dig så mycket det går - och låt din mamma finnas där för dig på det sätt hon kan!
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Saga